Aripioare chinezeşti la cuptor & Leat 6500 Roze

 
10 Oct 2012
SHARE :

Leat 6500 Rose 2011, M1.Crama Atelier

Un rose din Cabernet Sauvignon şi Fetească Neagră semnat de enologul Răzvan Macici. Un vin din podgoria Murfatlar care ne duce cu gândul la rose-urile din sudul Franţei. Cu un nas discret de căpşuni, zmeură şi litchi acest vin se anunţă un veritabil cuceritor al sexului frumos. Dacă punem la socoteală corpul onctuos cu note de fructe roşii de pădure, cireşe albe foarte coapte şi vanilie avem un tablou complet al unui rose ce poate convinge cu uşurinţă chiar şi pe băutorii de vin roşu. Impresia de final se rezumă în trei cuvinte: proaspăt, elegant, subtil… Un rose care se potriveşte ca o manuşă la arpioarele chinezeşti picante propuse de Costăchel.

Reţeta lui Costăchel | Aripioare chinezeşti la cuptor

Dacă ţi-a plăcut acest articol, « abonează-te la newsletter »
Înainte de a te abona, « vezi arhiva de corespondenţă »

 
Add Comment