Culibiaca cu peşte & Memoro Bianco

 
17 Oct 2012
SHARE :

Memoro Bianco, Piccini

Piccini, producător tradiţional din Toscana, a dorit să realizeze un vin alb care să reprezinte Italia în ansamblul său. Şi chiar a reuşit, atât la figurat cât şi la propriu. Astfel, Memoro Bianco este un cupaj, din ani diferiţi, realizat din patru soiuri - Viognier, Chardonnay, Vermentino şi Pecorino - aduse din patru colţuri ale Italiei, respectiv Sicilia, Trentino, Toscana şi Marche. Vinul are o culoare aurie intensă, un nas ierbos cu note minerale şi un gust onctuos cu subtile atingeri mentolate. Merge perfect cu plăcinta rusească cu peşte denumită atât de plastic "culibiaca".

Reţeta lui Costăchel | Culibiaca cu peşte

Dacă ţi-a plăcut acest articol, « abonează-te la newsletter »
Înainte de a te abona, « vezi arhiva de corespondenţă »

 
Add Comment