Dak Sanjuk & Terra Romana Chardonnay

 
25 Sep 2013
SHARE :

Terra Romana Chardonnay 2012, SERVE

Fermentat în lemn şi maturat în baric timp de 6 luni, acest Chardonnay de Dealu Mare se anunţă de la bun început drept un vin elaborat şi bine finisat. Culoarea este galben deschis, cu o bună limpezime. Nasul, elegant, dezvoltă arome florale, de vanilie şi lemn afumat. Corpul plin, aciditatea moderată şi buna integrare a alcoolului sunt tot atâtea argumente în favoarea acestui vin. Gustativ predomină notele de caise, alune prăjite şi coajă de nucă. Postgustul, lung şi onctuos, ne lasă impresii de fagure de miere, lemn dulce şi o iluzie de coajă amăruie de citrice.

Reţeta lui Costăchel | Dak Sanjuk, adică frigăruile de pui ale coreenilor

Dacă ţi-a plăcut acest articol, « abonează-te la newsletter »
Înainte de a te abona, « vezi arhiva de corespondenţă »

 
Add Comment