Musaca de cartofi piure & Marlborough Sauvignon Blanc

 
19 Sep 2012
SHARE :

Marlborough Sauvignon Blanc 2010, Nobilo

Dacă eşti un iubitor de Sauvignon Blanc vinificat în stil “lume nouă”, atunci este imperios necesar să guşti măcar un vin din Marlborough, Noua Zeelandă. Culoarea galbenă cu o tentă verzuie, aromele de portocale şi soc cât şi gustul exploziv cu note de ananas, pepene galben şi vanilie sunt tot atâtea argumente pentru a încadra acest Sauvignon Blanc în categoria “bombă de fruct”. Un vin proaspăt şi crocant ce trebuie bine răcit (cam la 6-8 grade) pentru a fi servit alături de musacaua de cartofi piure propusă de Costăchel.

Reţeta lui Costăchel | Musaca de cartofi piure cu ciuperci şi praz

Dacă ţi-a plăcut acest articol, « abonează-te la newsletter »
Înainte de a te abona, « vezi arhiva de corespondenţă »

 
Add Comment