Paste cu fructe de mare & Coeur de Grain Rosé, Domaines Ott

 
15 Jul 2015
SHARE :

Coeur de Grain Rosé 2014, Clos Mireille/Domaines Ott

Un rosé “Cru Classé de Provence”, obţinut din Grenache, Cinsault şi Syrah. Are o culoare fascinantă, roz translucid, opalescent, iar nasul vine cu zmeură, caise şi ierburi uscate. Corpul vinului este amplu, sferic, onctuos, cu alcool perfect integrat. Aciditatea impecabil dozată îţi dă senzaţia că muşti dintr-un fruct crocant. Gustul e centrat pe căpşuni, cireşe şi grapefruit, cu note condimentate şi discret minerale. Postgustul e foarte lung, proaspăt, cu senzaţii citrice, dulci-amărui. Un vin elegant şi echilibrat, în faţa căruia este imposibil să nu capitulezi necondiţionat. Eu, cel puţin, aşa am făcut.

Reţeta lui Costăchel | Paste cu fructe de mare şi ciuperci

Dacă ţi-a plăcut acest articol, « abonează-te la newsletter »
Înainte de a te abona, « vezi arhiva de corespondenţă »

 
Add Comment