Pulpă de porc în pergament & Cabernet by Enira

 
28 Jan 2015
SHARE :

Cabernet by Enira 2009, WineRo

De obicei ne aşteptăm de la un Cabernet Sauvignon 100% să ne zguduie simţurile prin masivitate şi robusteţe. Ei bine, există excepţii de la regulă şi vinul de azi este tocmai una dintre ele. Culoarea acestui Cabernet este vişiniu închis, opac iar nasul ne îmbie cu arome de coacăze, cafea şi mentă. Surprinde plăcut prin taninurile ferme dar bine şlefuite, fără asperităţi sau accente extractive. Corpul este rotund şi elegant cu note de cireşe amare, vişine supracoapte şi lemn afumat. În postgust rămân senzaţii dulci de afine combinate cu atingeri de migdale amare.

Reţeta lui Costăchel | Pulpă de porc în pergament

Dacă ţi-a plăcut acest articol, « abonează-te la newsletter »
Înainte de a te abona, « vezi arhiva de corespondenţă »

 
Add Comment