Reuben sandwich & Arezan Crâmpoşie

 
9 Jan 2013
SHARE :

Arezan Crâmpoşie 2010, M1.Crama Atelier

Crâmpoşia este un soi de struguri care s-a născut cu dor de ducă. Originară din Drăgăşani, Crâmpoşia a trecut mai întâi Oltul ajungând în zona Dealu Mare pentru ca mai apoi să-şi continue bejenia către Dobrogea unde o regăsim în podgoria Murfatlar. Aici Crâmpoşia a încăput pe mâna talentatului vinificator Răzvan Macici care a transformat-o de n-o mai recunoşti. Dacă vă plac albele proaspete, cu nas de floare de viţă şi gust de gutuie, mere şi citrice, atunci Arezan Crâmpoşie este exact ce vă trebuie. Nu uitaţi să puneţi vinul alături de un Reuben sandwich cu varză murată şi salted beef şi orice zi se va transforma într-o duminică…

Reţeta lui Costăchel | Reuben sandwich

Dacă ţi-a plăcut acest articol, « abonează-te la newsletter »
Înainte de a te abona, « vezi arhiva de corespondenţă »

 
Add Comment