Spaghete cu hamsii & Muscat-Savignon 2013, Avincis

 
1 Apr 2015
SHARE :

Muscat & Savignon 2013, Avincis

Acest cupaj de Muscat Ottonel şi Sauvignon Blanc de Drăgăşani îmi aduce aminte de însăşi definiţia bunului politician: să aibă stil şi carismă, dar să poată vorbi pe limba celor mulţi. Cu alte cuvinte, să aducă voturi. Şi vinul de azi va aduce, fără doar şi poate, atât voturile profesioniştilor cât şi pe cele ale amatorilor avizaţi. Culoarea este galben pai, strălucitoare, iar nasul este impetuos şi expresiv, cu ananas, banane şi flori de salcâm. Vinul este un demisec moderat, cu un corp suplu, în care restul de zahăr este bine echilibrat de aciditatea vie. Gustativ ne răsfaţă cu lime, grapefruit, soc şi ardei gras. Postgustul foarte lung şi aromatic ne lasă note de miere şi discrete senzaţii minerale.

Reţeta lui Costăchel | Spaghete cu hamsii şi pesmet

Dacă ţi-a plăcut acest articol, « abonează-te la newsletter »
Înainte de a te abona, « vezi arhiva de corespondenţă »

 
Add Comment